¡Hola! Nimeni on Hernán Martín, ja olen kotoisin Espanjan Salamancasta. Olen työskennellyt ravintola-alalla yli 20 vuotta eri ravintoloissa, baareissa ja hotelleissa kuudessa eri maassa. Olen asunut Suomessa yhteensä 3 vuotta.
Espanjalainen ruoka on intohimoni ja hiljattain olen kouluttautunut iberialaisen kinkunleikkaajaksi. Tavoitteenani on lisätä tietoisuutta suomalaisten keskuudessa espanjalaisesta ruokakulttuurista, erityisesti laadukkaista ilmakuivatuista lihatuotteista. Haluan tarjota aitoja tapas-kokemuksia korkealaatuisilla tuotteilla.
Heart of Spain ei ole franchising-ketju, vaan olemme 100-prosenttisesti itsenäinen perheyritys. Saamme tukea Tierra de Saborilta laajan tuottajaverkoston ja markkinoinnin muodossa. Tuomme itse kaikki tuotteet Espanjasta, ja minulle on erittäin tärkeää ylläpitää hyvää suhdetta Castilian ja Leonin alueen pieniin tuottajiin. Löydät meidät Tampereen kauppahallista.
Lue meistä lisää Aamulehden ja Tamperelaisen kirjoittamista artikkeleista.
¡Un saludo!
Hernán
